Efter Stefan Johansons oväntade bortgång under nyårshelgen utsågs Karolina Lagerlund till tillförordnad VD för HNS. Nu ges hon fortsatt förtroende.
– Det var med tungt hjärta jag inledde denna rekrytering några dagar in på det nya året. Nu, tre månader senare är styrelsen helt enig om att vi hittat rätt person för uppdraget att leda HNS fortsatta resa. Karolina har de egenskaper, insikter och kunskaper som krävs för att utveckla HNS till en ännu starkare och tydligare arena för hästnäringens gemensamma branschfrågor”, säger Mats Denninger, styrelseordförande HNS i ett pressmedelande.

”Det finns en stor ödmjukhet”
Karolina Lagerlund har en masterexamen i husdjursvetenskap och hon har varit knuten till HNS sedan januari 2012, där hon bland annat har jobbat med samhälls- och myndighetskontakter, hästnäringens utbildningsfrågor och kommunikation.
– Det finns en stor ödmjukhet – men samtidigt entusiasm och glädje – inför uppdraget som VD för HNS. Jag känner ett starkt stöd från hela styrelsen och många vänner i Häst-Sverige, säger Karolina Lagerlund.

Under sina år på HNS har Karolina fått en bred kompetens och förståelse för verksamheten och dess olika ansvarsområden.

Foto: HNS