Det är ju inte bara det där med horse och show. Med hästar som hoppar högt eller går snyggt på tvären, med hunting och med, numera, också körning. Det är ju kläderna också. För Falsterbo Horse Show är en enda lång catwalk där tusentals personer väldigt gärna visar upp sig, söker sina vänner, samarbetspartners, sina kontakter. Tjusighet, hjärtlighet, kindpussar och delad glädje över att verkligen vara DÄR, just DÅ när det händer! Och att komma dragandes i värsta jeansen och foppatofflor har aldrig varit en vinnande stil när Sveriges största utomhusarrangemang i hästvärlden drar igång. För varje tävling finns det också en speciell klädkollektion, i flera år har företaget Gina Tricot stått bakom den. Läckert och alldeles lagom hästigt. I sommar handlar det om tröjor och skjortor i ljusa pasteller som orange, rosa, ljusblått och mintgrönt, till dem vita och ljusbeiga byxor och shorts. Den armlösa klänningen i marinblått bryter mönstret elegant. På alla plaggen finns förstås Falsterbo Horse Shows ganska så rejäla och snygga logga. Det ska synas att man är på hästshow. Och för alla som samlar Falsterbokepsar, och det är många, så ja, kepsen är med i år också. Fattas bara! Här är några exempel på årets kollektion:     LOOKBOOK9   LOOKBOOK7 LOOKBOOK6 LOOKBOOK5 LOOKBOOK3 LOOKBOOK4 LOOKBOOK8