FOTO:LOTTAPICTURES Så har vi lyckats ta oss till händelsernas centrum – Friends Arena och Sweden International Horse Show. Evenemanget som ska vara så mycket bättre nu när arenan är ny och större. Men mycket är sig likt, det är mer show än tävling den här adventshelgen precis som det brukar. Vi ser knock out-dressyr och hoppning. En showtävlingsklass där Emelie Brolin, Charlotte Haid-Bondergaard, Minna Telde och Patrik Kittel tävlar mot varandra i någon variant av spegelritt. Det är riktigt roligt att se våra världsstjärnor bjuda på sig själva och prestera på hög nivå med ett leende på läpparna. Andra halvan av showen- hoppningen är inte lika kul. Hoppryttarna red efter dressyrryttarna och Malin Baryard-Johnsson, Jens Fredricson, Niklas Jonsson och Angelica Augustsson rider en banan med hinder på en meter och det blir aldrig riktigt spännande. FOTO:LOTTAPICTURES FOTO:LOTTAPICTURES   FOTO:LOTTAPICTURES FOTO:LOTTAPICTURES   FOTO:LOTTAPICTURES FOTO:LOTTAPICTURES Text Annika Grundberg, foto Lottapictures