Hinderkörning med Tomas Eriksson FOTO: LOTTAPICTURES Fyrspannskusken Tomas Eriksson meddelade under VM i somras att hans långa och framgångsrika karriär nu nått slutpunkten. Det är slutkört med de fyra hästarna i full spurt mellan hinder och koner. Sista chansen att se fyrspannsmästaren blir nu på Sweden International Horse Show. Tomas Eriksson har fått ett wild card av arrangören och startar i fyrspannens världscup, FEI World Cup Driving. Världscupen i Friends Arena får ett toppstarfält med idel toppkuskar. Fredrik Persson, bäste svenske kusk på VM i somras kommer liksom regerande världsmästaren och världscupmästaren Boyd Exell, Australien, och VM-trean Theo Timmerman, som också var med i det holländska guldlaget. – Det är en ära för oss att ha Tomas Eriksson i startfältet en sista gång, säger Ulf Rosengren, ordförande i Sweden International Horse Show.