Känns konstigt att inte ha sett första GP-ponnykvalet men man kan inte vara överallt, tyvärr. Men givetvis kommer här de tio första semifinalisterna från söndagens kval som arrangerades av Varbergs RK men som reds hos Kungsbacka RK. Här kommer de 10 första semifinalisterna: 1, Nikolina Bosson/Don Corleone, Halmstads FK, 69 poäng 1, Victoria Josse/Wizzard, Laholmsorten, 69 3, Wilma Bodlund/Yes to Carrots, Tvååkers K&RK, 68,5 3, Linnea Bakke/La Tene, Frillesås R&KK, 68,5 5, Maria Brunbäck/Dimmans Dito, Stenungsunds HRF, 68 5, Pernilla Svenäng/Star, Ätrabygden, 68 7, Livia Sjölin/Mio, Halmstads FK, 67,5 7, Emilia Lundahl/Son Pepper, Falkenbergorten, 67,5 9, Emmy Wessberg/Ballycarrig Dancer, Ale-Jennylunds RK, 67 10, Hugo Fritzsche/Sandy, Halmstads FK, 66 För fullständiga resultat klicka HÄR För bilder och annat skoj från dagens kval kolla GP-ponnyns egna Facebooksida som ni finner HÄR.