Om en dryg månad drar kvalen igång till den 25:e omgången av populära GP-ponnyn. Stilhoppningstävlingen för c-ponnyekipage i Västsverige med final under Gothenburg Horse Show. – Jubileet kommer att märkas. Vi kommer att göra en redan festlig tävling ännu festligare, säger Kicki Sander som håller i tävlingen. 2011 vann Evelina Lindh GP-ponnyn och sedan dess har hon vunnit ungponny-SM och i år vann hon SM utomhus i kategori D. Evelina kommer att vara förryttare i finalen 2015. En final som kommer att filmas, precis som man gjorde i år och förhoppningsvis med Lotta Björe som kommentator. Årets stildomare i kvalen är Lennart Lindelöw som även bygger banorna. De tre kvalen går den 5/10 hos Varbergs RK, 19/10 hos Bollebygds RK och sista kvalet hos Kungsbacka RK den 26/10.

Det är julafton hos Kicki Sander när alla priser, prylar och pinaler inför GP-ponnyn 2014/2015 anländer.

Det är julafton hos Kicki Sander när alla priser, prylar och pinaler inför GP-ponnyn 2014/2015 anländer.

GP-ponnynGP-ponnyn3