Det finns inte så mycket att tillägga, Charlotte Dujardin och fantastiska Valegro visar gång på gång vad dressyr handlar om och hur det ska se ut. De fick alla högst poäng i dag vilket räckte till silver för Storbritannien, guldet gick till Tyskland och brons till Holland, Sverige slutade sexa. I morgon fortsätter den individuella tävlingen med de 30 bästa, dit hör Patrik Kittel, Tinne Vilhelmson-Silfvén och Minna Telde – heja Sverige 🙂 Jag ska erkänna att jag varit väldigt VM-frånvänd i dag, jag har varit iväg på jobb och annat och varit långt ifrån dator och tv men tillbringat mycket tid i bilen. Då är det extra roligt att höra att ridsporten verkligen har tagit sig det utrymme sporten är berättigad till. Det har varit täta rapporter i P4 från Christian Olsson och Maria Gretzer. Och radiosporten är befriande sportig i sin rapportering. Det handlar inte om hur hårda stolarna de sitter på är, eller hur lite kaffe det finns i pressområdet. Det är hästsport – basta, och det är väl ändå just det vi vill höra, eller hur? Annika Grundberg