Svenska fälttävlanslandslaget krymper stadigt. Därför blev häromdagen Dag Alberts nej ett ja. Han ansluter till VM-truppen i Frankrike och Burghley blir ett ekipage fattigare. Men jag åker ändå, det blir ett mellanår för tävlingen då den krockar med VM men fälttävlan i England är ändå allra bäst. I England är man lite efter, det är fortfarande snigelpost och skolbesked på papper. Så när jag i elfte timmen bad om ackreditering så blev det bekymmer. Inte själva ackrediteringen, jag är välkommen, men leveransen av den. I England tror man nämligen inte att posten hinner fram på två veckor, jag undrar om de fortfarande använder brevduvor? Så jag fick be dem skicka det hem till en kompis. Då skickar de ett rekommenderat brev i mitt namn.

Ackrediteringen så nära men ändå så långt borta.

Ackrediteringen så nära men ändå så långt borta.

Min kompis beger sig till posten och jag håller tummarna men det gick vägen, ackrediteringen finns nu i säkert förvar. rekburghley1 Så vill ni följa Burghley trots att startfältet kommer att vara lite klent? Då vet ni vilken sajt ni ska gå in på. Svarta tavlor, Pimm’s, kubb och tweedkavajer – jag är redo!! Annika Grundberg