Steve Guerdat från Schweiz var felfri fram till sista omgången. Där blev det två rivningar med Albfuehren's Paille, precis vad ekipaget kunde kosta på sig och ändå vinna. Foto: FEI/Hippo Foto Dirk Caremans

Steve Guerdat från Schweiz var felfri fram till sista omgången. Där blev det två rivningar med Albfuehren’s Paille, precis vad ekipaget kunde kosta på sig och ändå vinna. Foto: FEI/Hippo Foto Dirk Caremans

Så är det avgjort. Inte helt otippat kanske att Steve Guerdat och Charlotte Dujardin skulle stå som segrare i världscupfinalerna i hoppning och dressyr. Douglas Lindelöw gjorde en fantastisk insats och slutade åtta med många världsryttare bakom sig – stort grattis Douglas.
Charlotte Dujardin och Valegro fortsätter att dominera. Det blev seger i världscupfinalen, tvåa kom Edward Gal och Glock's Undercover, trea Jessica von Bredow-Werndl/Unee BB, Tyskland. Foto: FEI/Hippo Foto Dirk Caremans

Charlotte Dujardin och Valegro fortsätter att dominera. Det blev seger i världscupfinalen, tvåa kom Edward Gal och Glock’s Undercover, trea Jessica von Bredow-Werndl/Unee BB, Tyskland. Foto: FEI/Hippo Foto Dirk Caremans

I dressyren gjorde Malin Hamilton och Paulinda Friberg inledningsvis fina resultat, Paulinda hamnade första utanför placering i den inledande Grand Prix:en och satte nytt personbästa med Di Lapponia T. I küren gick det inte lika bra och de slutade på 14:e (Paulinda) och 15:e plats (Malin). För kompletta resultat, klicka HÄR.