Svensk Ponnysport arrangerar återigen Swedish Master, tävlingen kommer att gå utomhus 18-21 juni i Vetlanda. Se pressmeddelande nedan: ”Äntligen ett RIKTIGT SM i hoppning för ponny i Sverige! Inga stilkval, inget tyckande, inget trams – bara hoppning på riktigt! Som Svenska Mästerskap på ponny var förr i tiden. Svensk Ponnysport kan stolt presentera Swedish Masters 2015 utomhus i Vetlanda 18-21 juni. Swedish Masters kommer vara den tävlingen som är det högsta man kan rida på ponny i Sverige. Tävlingen är öppen för alla kategorier och avgörs genom två kval och en final. Minst antal felpoäng vinner, med omhoppning om medaljerna om så krävs. Självklart finns det massor av kringklasser (både ponny & stor häst) att rida och med en arrangör som Vetlanda är det upplagt för en professionell tävling och en familjefest! Tack Vetlanda att vi får sponsra en tävling som ponnysporten både behöver och vill ha! Boka midsommar redan nu, inom kort släpps proppen. Med vänlig hälsning, Svensk Ponnysport”