Disco tillsammans med hästskötaren Linnea Hovande Lindkvist. Tävlingarna i Tyskland är slut, närmast väntar tävlingar i Flyinge första helgen i juli.

Disco tillsammans med hästskötaren Linnea Hovande Lindkvist. Tävlingarna i Tyskland är slut, närmast väntar tävlingar i Flyinge första helgen i juli.

Nu är körtävlingen i Dillenburg avklarad för den här gången Och vår uppskattade bloggare, enbetskusken Camilla Lind, sammanfattar här en riktigt tuff tävlingsvecka i Tyskland: ”Jaha ja.. då har man klarat av en tävling i Dillenburg också. Och mitt intryck av tävlingsplatsen var att den var inte alls så hemsk som många sagt. Visst, det var trångt, överallt, både på campen och framkörningen, mitt inne i stan var vi också. Men framför allt så har jag lärt mig att en moped eller en extra bil är man i stort behov av härnere, då maratonbanan ligger två km från stallet och campen och vägen dit går i en mycket brant backe. Jobbigt att gå uppför men precis lika jobbig att gå nerför kan jag säga. Jag har testat det. Även om man hade hoppats att resultatet kunde varit bättre så får jag ändå vara nöjd. Fredagens dressyr på 54 straff i internationell konkurrens är OK. Trots en svag maraton lyckades jag ändå köra upp mig 4 placeringar Söndagens precision, ja den gick på sandbana, och då menar jag verkligen sand, exakt benämning på underlaget är strandsand. Och jäklar så obehagligt det var att köra på den, slirade precis hela tiden i varje sväng och när tom framhjulen slirar, då är det inte kul! Men nu har vi provat på det också. Dagens resultat blev 2 bollar ner och tidsfel. Och vi åkte ner på en 21:e plac totalt. Men med flera erfarenheter rikare. Det bästa med dagen var att jag nu har hittat bettet jag skall ha när vi kör koner. Har haft svårt att finna det rätta bettet som Disco vågar ta tag i så det kan bli lättare att styra och Disco trivs, det är det allra viktigaste. Nu åker vi hem och tränar, tränar och så tränar vi lite till för att sen vara mycket bättre i Flyinge första helgen i Juli. Är det någon som är intresserad av att vara hästskötare och groom så är de bara att höra av sig till mig. Sedan vill jag tacka www.equestrianwords.se för att jag fick vara er gästbloggare under en vecka, samt alla som har läst bloggen och hållIt tummarna. Hej hej, från Team Lind/Mortensen och Disco Diamond. På återseende..” Camilla Lind PS. Vi här på equestrianwords.se tackar Camilla för fina rapporter och hoppas att hon vill komma tillbaka som vår egen bloggare från körningens värld. Självklart håller vi också alla tummar för hela Teamet på tävlingen i Flyinge!!DS