Charming Boy

Jag njuter när jag läser Sofie Lexners tack tal till sin häst Charming Boy. Det är så fint att se hur hon förvaltat Ulla Håkansons förtroende att rida hennes häst. Och nu att se hur hon tackar både för möjligheten och sist men inte minst tack till Charming Boy. Här kan du läsa Sofies inlägg på Facebook ”Det går inte att sätta ord på hur tacksam jag är till Ulla Håkanson över den tid jag har fått förtroendet att få rida Charming. Charming har gett mig chansen att rida U25 i Aachen och Rotterdam, ridit World cup kval i Göteborg, Globen och Neumünster. Deltagit i nations cup både i Aachen och Hickstead. Och till och med fått höra svenska nationalsången efter vinsten i Falsterbo. Detta är minnen som kommer finnas kvar hela livet”

1 kommentar

  1. Fint! Och en väldigt fin häst är det 🙂 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Equestrianwords

Tema av Anders NorenUpp ↑