Disco laddar före maraton.

Disco laddar före maraton.

”Maratondagen går mot sitt slut. Och jag och Disco slutade på en 21 plats, men trots en usel maraton så har vi kört upp oss till en 17 plats totalt. Tyvärr hade jag fel, för korta brodd och Disco halkade ner på knä i E-porten i andra hindret och vågade tyvärr inte sedan ta tag igen, han for in i alla hinder efter men efter första sväng så vågade han inte. Det får bli nya tag till Flyinge och längre brodd då… A-sträckan gick i 12km/h och det var inte lätt att hålla tiderna med en taggad Disco, så jag är ganska så ack på de för korta broddarna. Morgondagens precisionskörning går på grus så det är lugnt. Precisionsklassen startar kl. 12.30 och sedan, på kvällen, åker vi vidare mot Lübeck för en övernattning på hemvägen.
Svenskgänget firar midsommar, efter tuffa maratonkörningar!!

Svenskgänget firar midsommar, efter tuffa maratonkörningar!!

Nu har vi haft en mycket god midsommarmiddag med alla svenskar. Så vi alla är i en riktig ”matkoma”. Med andra ord skall vi ladda för att alla bollarna är fastklistrade på konerna och jag kan göra mitt livs bästa precisionskörning.” Camilla Lind