Camilla och Disco i dressyrprovet.

Camilla och Disco i dressyrprovet.

”54.32 straff. Både bra och dåligt kan man säga. Många delar har blivit bättre men vi har en hel del kvar att träna på. Till exempel att få Disco mer aktiv i samlingarna. Det får bli en uppgift som vi ska försöka lösa när det blir dags för Körkalaset med Boyd Exell som tränare igen. Tyvärr har vi Flyingetävlingen innan nästa Boyd-träning, men det ska nog gå ändå. Under dressyrdagen hade vi ett mycket växlande väder, ena stunden var det varmt som bara den, sen går solen i moln och det blev kallt, så det var jacka av, jacka på, mest hela tiden. Igår eftermiddag traskade vi också en jäkla massa i hindren och oj, vad det lutar. Här gäller det att ha tungan rätt i mun. Sju hinder skall genomföras. Vi startar 10.25. Igår kväll blev det ingen midsommarsill för oss utan en gemensam buffé för alla tävlande. Midsommar får bli i morgon efter maraton här i svenskcampen. Och jag hoppas ni alla där hemma har en riktigt glad midsommarhelg och att ni håller tummarna för oss i maraton. Så lovar jag att göra ett nytt inlägg så fort vi är i mål.” Camilla Lind