Dressyren saknar de allra bästa ryttarna men det blev ändå en bra klass. Och när Patrik Kittel red in så tystnade hela Scandinavium. Skulle Toy Story räcka till seger? Inte riktigt men nästan. Bäst idag Jessica von Bredow-Werndl med Une BB. Patrik var inte någon ledsen tvåa, precis som vid gårdagens föredrag på Hästföretagarforum och vid clinicen framhöll han att man bara kan göra sitt bästa. – Du kan bara göra ditt bästa och i dag var Jessica lite bättre än mig men jag är nöjd. Jessica har ridit 13-åriga Unee i två år och ekipaget debuterade internationellt förra året. – Det är en stor ära att få rida en så fantastisk häst. Nanna Skodborg Merrald kom trea på Millibar som även han  är 13 år. Hon berättade att framridningen gick bra men att han blev lite spänd när han kom in på arenan. – Han blev känslig för min skänkel så jag kunde inte hjälpa honom så som jag vill i piaffen och passagen men annars gick det bra. Det är en fantastisk atmosfär här. I morgon är det dags för küren och förhoppningsvis kan övriga svenskar förbättra sina resultat då. – Patrik var bra i dag, de andra hade små misstag men de kan bättre. De kommer igen i morgon, sa Bo Jenå. Vi håller tummarna för det. Lite bilder från dagens klass. Text Annika Grundberg. Foto:Lotta Gyllensten

Jessica von Bredow Werndl Foto:LottaPictures © Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

Jessica von Bredow Werndl
Foto:LottaPictures
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering – även för privat bruk – utan tillstånd är förbjuden.

Paulinda Friberg

Paulinda Friberg

Toy Story

Patrik Kittels Toy Story fick lite problem med betslingen under framridningen men det syntes inget under ritten.

 
Kristian von Krusenstierna koncentrerad.

Kristian von Krusenstierna koncentrerad.

 
Sofie Lexner

Sofie Lexner

 
Hans Peter MInderhoud

Hans Peter MInderhoud

     
Nanna Skodborg Merrald

Nanna Skodborg Merrald

Juliette Ramel

Juliette Ramel

 
Elena Sidneva

Elena Sidneva

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering – även för privat bruk – utan tillstånd är förbjuden.