Tant var väldigt arg

Igår skulle jag åka i den där lådan igen. Tanten gillar inte snö så då hade hon med gubben som chaufför. Fast det gillar hon egentligen inte, hon tycker att han kör för fort fast hon kör lika fort själv. Vi åkte inte till något roligt ställe och dessutom kom hon in i stallet och bara slängde på mig en grimma och slängde in mig i lådan utan att göra några förberedelser alls. Så när hon stängt in mig försökte jag välta transporten, då öppnade hon igen och satte på mig mina snygga rutiga transportskydd, nå’n ordning får det ju ändå vara. Sen åkte vi och igår var det inte bara högersvängarna jag ogillade, jag ogillade det mesta. När vi kom fram höll tant på att spy av stress och gubben sa att jag borde skjutas. Vi åkte inte länge och när vi kom fram fick jag inte komma ut. Istället kom det en annan tant, hon som bara kommer när man mår dåligt, hon gick in till mig, stack en nål i halsen och gick ut igen. Sen stängdes dörren och vi åkte igen. MYCKET konstigt. Väl hemma så upptäckte tanten att jag var VÄLDIGT svettig. Hon blev riktigt nervös, det blev täckesbyten och så blev jag ledd i ridhuset jättelänge. Fast det var kul, min tjej Svea hoppade. Ni ska bara veta vad snygg hon är, och som hon hoppar. Tant säger att om Svea varit människa hade hon varit elitgymnast. Jag kan inte hoppa så högt men jag är viktig ändå, för jag hjälper till att höja hindren, det tycker jag är kul. När tanten var klar med mig var hon inte lika arg längre. Tror egentligen inte hon är så arg utan när hon blir nervös låter hon arg. Om hon ändå bara kunde förstå att jag vill ha en ny transport, en sådan där skitsnygg och ny! Som det anstår en häst som mig 😉

1 kommentar

  1. Hej. Hästen är normalare funtad än människan runt henne ibland. titta bara här:

    http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=56557&beid=2585761

    mvh 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 Equestrianwords

Tema av Anders NorenUpp ↑