Igår kom jag inte iväg utan flyget ställdes in på grund av tekniska problem. Men nu så var det dax igen! Redan igår var jag vänlig och förstående mot samtliga i Emirates personal och jag började dagen i samma anda. Trotsade dock den fria bussen och åkte taxi med två trevliga svenskar två timmar tidigare. Väl framme vid gaten  så blev det charm på hög nivå och vips så blev det en plats ledig på 14:55 flyget medan övriga bokades om tm via långtbortistan- restid tjugonitton timmar. Och då ska vi inte tala om de stackare som kommer med bussen om en stund. Vojne vojne. De kommer ev fram dagen innan de ska åka hem igen. När jag i natt landar i Dubai tror jag att jag siktar på 6* då Emirates får betala sedan ska jag försöka hitta Andrew som också är försenad från London. Hans plan blev rammat av en cateringbuss. Nu dags att spendera de 150 Dkr som jag fått som plåster på såren…