Niklas Lindbäck tar en stund i havet med Mister Pooh dagen före terrängprovet FOTO:LOTTAPICTURES

Niklas Lindbäck tar en stund i havet med Mister Pooh dagen före terrängprovet
FOTO:LOTTAPICTURES

Equestrianwords följde  med Niklas Lindbäck och hans Mister Pooh under dagens ridpass. Det var en blandning av allvar och lek. Mycket lek enligt Niklas som bara ville ha en glad avspänd häst. – Han känns väldigt på G idag och hoppade väl, säger Niklas Lindbäck efter att ha suttit av sin Mister Pooh. Det var ett lugnt ridpass, ungefär 40 minuter när jag mjukade upp honom. Niklas och Mister Pooh började med trav och galopp över det stora gröna fältet längst havet. På håll såg det ut att gå rätt fort. – Jo, det blev en ¨lungöppnare¨ det vill säga jag lät Mister galoppera nästan full ut i 200 meter så han fick flåsa lite. Och ha kul. Efter det blev det lite lek i vattnet bara för att det är så fint där. Sedan fortsatte ekipaget med några minuter inne på träningsbana under Jan Jönssons och Staffan Lidbecks kritiska ögon. – Han svarade precis som han skulle på en gång. Det känns bra inför morgondagen, säger Niklas Lindbäck text och foto:Lotta Gyllensten Niklas 300813LG   Niklas 300813LG-4   Niklas 300813LG-5