Efter historien med flickan som tog med sin ponny in på Mc Donalds bestämde sig en reporter på brittiska The Sun att testa vart man egentligen kan ta med hästen. Lee Price började med att ta med stoet Amy till en pub i centrala London med det passande namnet Horse and Stable. En något pinsam visit för Lee eftersom Amy gjorde nummer två på bargolvet. Därefter testade ekipaget Mc Donalds drive-through, det blev något kaotiskt när personalen som skulle ta betalt fick ett hysteriskt skrattanfall samtidigt som Amy tänkte sig en springnota. Det löste sig i slutändan, Lee fick sin mat och Mc Donalds sina pengar. Därefter gick de till affären ”Pets at Home” vars policy är att kunderna ska kunna ta med sina husdjur när de handlar, kanske de inte tänkt sig stora hästar. Men personalen hanterade det bra och välkomnade ekipaget, sämre gick det på Tesco. Sekunder efter att Amy och Lee kommit in på parkeringen dök säkerhetsvakter och butikschefen upp och de såg inget lustigt i situationen. Ekipaget blev också nekade att handla i en sandwich-bar innan de gav upp. Läs hela artikeln HÄR.